Hej hej hemligt mycket hej

Jag känner för att skriva mer än vad Instagram-captions tillåter (i alla fall ibland) men allt är liksom inte mitt att skriva om hur som helst. Så en person med behov av ventilera ställd mot world wide web får helt enkelt lösenordsskydda sin blogg (eller i alla fall vissa inlägg, vi får se). Jag skriver för mig själv. För att ventilera och dokumentera. Men ibland är det skönt att veta att någon lyssnar (läser) och håller en imaginär hand. Så vill du göra det så säg till mig, så får du lösenordet. Om du inte vill så slipper du – no hard feeling! Mejla beatatjata@hotmail.com så skickar jag lösenord när jag orkar. Tudilu!

2 reaktioner på ”Hej hej hemligt mycket hej

  1. Jag vill gärna fortsätta följa dina tankar

    Har saknat din blogg så mycket! Läste dina inlägg om HG graviditet om och om igen och hämtat mycket motivation att fortsätta röra mig genom min tuffa graviditet. Du fick mig att känna mig mindre ensam mitt i eländet, så tack! Nu är mitt mirakel 7 månader❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.