She´s sweet but a psycho

Nästa vecka, på måndag, sker min efterlängtade TVT-operation. Alltså mot ansträngningsinkontinens. Jag ska sluta kissa på mig! En mycket värdig grej att sluta med. Processen har pågått ett antal månader med utredning och väntan på operationskallelse och nu är det äntligen dags. Man bör vara hemma 4-7 dagar efter operationen så jag har planerat sjukskrivning hela veckan. Tänkte serier, promenader (om det känns okej) och kanske ett öga på mailen inemellan om något väldigt viktigt dyker upp.

Men det är ju onödigt att slösa bort en hel vecka så jag tänkte att jag kör in en operation till. I somras upptäckte jag nämligen ett bukbråck och det ska också opereras. Även det är en liten titthålsoperation så jag bad läkaren på Värnamo Sjukhus att synka det med TVT-operationen på Jönköpings Länssjukhus så att det räcker med EN sjukskrivningsvecka och EN återhämtningsperiod (4-6 veckor utan träning och ansträngning osv). ”Mycket ekonomiskt tänkt” sa doktorn och fipplade med operationsschemat.

Så. På söndag kväll ska jag börja fasta, dubbelduscha och bädda rent och allt sånt där man ska göra inför operation. Måndag morgon tar jag bussen de tre milen till Jönköping för TVT-operationen. Blir kvar under dagen, tills jag kan kissa själv, och sen tar jag mig hem på något sätt (har inte riktigt löst den detaljen själv för jag får inte köra bil men det får väl bli en dyr taxi helt enkelt). Sen får jag vila ordentligt till tisdag kväll då jag ska fasta, dubbelduscha, bädda rent och allt sånt där inför bukbråcksoperationen. På onsdag kör Barnafadern mig de elva milen till Värnamo där buken ska opereras. Och sen får jag vila hemma.

Men det är ju lika bra att passa på att få in saker som jag annars skjuter upp så på torsdag ska jag till banken och på fredag till tandläkaren.

Och så har jag bokat in några videomöten med jobbet, och har ett antal uppgifter som jag kommer hinna ligga och pilla med i godan ro när jag ändå ligger hemma och läker.

Och sen har jag den där listan med småfix hemma som jag tänkte ”det här blir perfekt att greja med under sjukskrivningen för jag ska ju inte ligga still i sängen hela tiden, man ska vara upp och röra på sig för att underlätta läkning”.

Och sen känner jag mig ganska trött på mig själv.

 

2 reaktioner på ”She´s sweet but a psycho

  1. All lycka till och som sagt, bara att höra av er om du/ni vill ha hjälp eller chips och choklad (tänker mest på dig då😉)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.