Undantagstillstånd

Är du gammal i bloggen minns du kanske att jag några gånger per år utlyser undantagstillstånd. Det är perioder när det är supermaxat på jobbet och jag helt enkelt får låta allt annat stå åt sidan. Då meddelar jag Barnafadern om undantagstillstånd och han vet att han inte kan räkna med mig på ett tag. Allt jag hinner och orkar göra utöver jobbet är en bonus.

En av dessa perioder är innan konferens och i år ligger vår konferens tidigare än vanligt. Det är alltså undantagstillstånd nu! Min maxade konferensvecka började egentligen redan igår då jag jobbade större delen av söndagen. Planen för veckan ser ut så här:

  • Måndag: Träna kort pass morgon, jobba 8-18.30, hämta barn på teater och köra hem dem, sova.
  • Tisdag: Träna kort pass morgon, jobba, hämta ny bil (!), jobba tills jag blir klar (19? 21? 23?), åka hem och sova
  • Onsdag: Träna kort pass morgon, packa, jobba, köra till Stockholm på kvällen.
  • Torsdag: Flyga till Spanien, jobba på planet och väl på plats se till att alla detaljer är på plats och få överblick över vilka eventuella bränder jag behöver släcka.
  • Torsdag kväll-söndag dag: Konferens, aktiviteter och grupparbeten. Och lite promenera (träna?!) på strand, bada och njuta av sol!
  • Söndag eftermiddag: Flyga till Stockholm, köra hem. Hemma vid 01.30 och är på jobbet igen klockan 9 måndag morgon så post-konferens-fixet börjar.

Härlig vecka va! De korta träningspassen är så viktiga. För att skapa energi, få bort lite stress och må bra. Inte minst med tanke på att det även är PMS-vecka…

Veckan fick dock inte den energifyllda start jag planerat. Jag har varit vaken sedan 04 och orkade inte träna. Yogade min stela kropp något mjukare medan barnen kollade My Little Pony. När jag väl fått på alla kläder och fått med alla väskor insåg jag att bilnyckeln var inlåst i bilen… En fantastisk och yrvaken svärmor ställde upp som skjuts och jag kom iväg på sista tåget mot stan innan tågtrafiken ställdes in på grund av banarbete. Var på jobbet en dryg timme sen och smått ilsk. Men hämtar hem detta, har ju flera dagar på mig!

Fick till och med med mig träningsväskan. Kanske tränar efter jobbet istället för att jobba över. Self care osv osv. Ska bara spraya truten full med Coldzyme för jag känner mig en aning pre-förkyld…

Self care Sunday innehöll i alla fall lyxfrukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.