Sveriges Personaldag

Kära jobbdagbok.

Idag firar vi, enligt Mellan, Sveriges Personaldag. Så grattis till mig, för jag är personal.

Denna lediga dag landar högst olämpligt i planeringen, jag har så mycket jag behöver göra men också lämpligt eftersom jag vaknade med en tung, värkig och trött kropp imorse. Ont i fötter och händer, tung i alla muskler, pirrande inflammationsfyrverkerier överallt. Det suger. Jag har skickat iväg familjen och ligger själv på soffan och ömkar mig.

Lite jobb kommer jag ändå få gjort eftersom jag ska lasta bilen full med rekvisita till en fotografering jag roddar på fredag. Jag har bara bilen imorgon, torsdag, så måste få med mig allt då. Mattor, täcken, kuddar, sänghimlar, ljusslingor och annat får mellanlanda på kontoret helt enkelt. Det låter jättekonstigt. Det är jättekonstigt, det här jobbet, ibland. Men väldigt kul.

Annars är jag rätt stressad, kära jobbdagbok. Jag har alldeles för få arbetsdagar kvar för att hinna allt jag skulle vilja. Jag har också alldeles för lite ork kvar för att orka till och med de få arbetsdagarna. Klurig ekvation som resulterar i migrän och ledvärk. I know the drill. Fattar inte hur snabbt semestern smög på mig i år. Jag är fortfarande i fas med typ sportlovet. Ett sjukt varmt och soligt sportlov, det medgives, men ändå. Ur led är tiden osv osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.