Helgpeppen

Jag är ovanligt pepp inför helgen. Helg är alltid gött och jag spenderar i regel någon timme eller två på fysisk aktivitet, några timmar på hemmafix och veckoprepp och resten av tiden på rygg.

Inte så, you dirty minds. Med bok eller Netflix menar jag. Pga återhämtning osv osv.

Denna helgen händer dock det ovanliga att jag lämnad hemma med bara Liten som sällskap. Barnafadern och Stor drar till fjälls på skidresa tillsammans med kyrkan. Mellan är redan på väg till vår huvudstad tillsammans med sin farmor för att där hänga med fastrar och kusiner. Och kvar är Liten och jag och det ska bli så mysigt! Tid med bara henne, sällsynt lyx.

Hennes absolut bästa grej är att åka och bada så tanken är att göra det i helgen. Och uppgradera från vårt lilla kommunbadhus till äventyrsbadet i stan till och med. Hon kommer gå bananas (och somna gott efter). Hon älskar ”pomle ponny” (My Little Pony) så kanske hyr vi den nya filmen som precis släppts på Itunes. Hon har redan, med viskande andäktig röst, deklarerat att hon vill ha sjåklaaa på lördag. Chokladägg med leksak i helst. Och så tänker jag att vi sover middag i samma säng. Min bebis och jag. Snart fyller hon tre år men den yngsta är alltid bebis va? Säg att det är så.

På Mellans kalas placerade hon sig på trappavsatsen med godispåsen och tuggade koncentrerat sjåkla tills allt var uppätet

Nästa vecka jobbar jag och hon går på förskola. Men jag jobbar hemifrån och kortar ner hennes dagar så att vi får lite ork till sportlovsmys också. Inte ska syrrorna ha allt det roliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.