Nya bloggar i mitt flöde

Fiat deluxe klagade häromsistens på bristen på länklistor i bloggar nuförtiden. Jag får erkänna att jag försökte få till det en gång för flera år sedan, misslyckades och har sedan inte försökt igen… * Men här kommer i alla fall lite länkkärlek i form av de nyare bloggarna i mitt flöde! Kanske lägger du till dem i ditt eget?!

Där Fiat deluxeär en. Har följt henne länge på Instagram och lyssnar slaviskt på En förbannad podd men hon har inte bloggat så aktivt på sistone. Nu är hon igång igen och jag hänger med! Jag gillar att hon skriver om helt himla vanligt familjeliv och om böcker och om hjärtefrågor. Det här inlägget om hennes son och hans tydligen provocerande frisyr är mycket läsvärt. Och efter det här inlägget är ”ta dig i buco nero” mitt nya favorituttryck!

Kattakvackär Fiats parhäst i bok-podden och hennes blogg har jag läst ett tag (älskade det här om den stora drömhetsen!). Nu har hon även återupplivat en gammal skönhetsblogg, Bjooti, som passar mig utmärkt. Beauty for dummies! Jag önskar mig ett dummies-inlägg om skönhetsvård med syror. För jag hänger inte med i utvecklingen = dummie.

Looking for Sara dök upp i mitt ”utforska”-flöde i Bloglovin´och efter att jag läst några inlägg insåg jag att hon förtjänades att läggas till i mitt flöde. Jag är faktiskt väldigt restriktiv med vad jag lägger till. Jag gillar inte mega-bloggar, influencers eller såna som triggar mig negativt på något sätt. Däremot gillar jag vardagsrealism och hjärta och personlighet. Och det får man här. När jag börjar följa en blogg frågar jag ofta en massa frågor för jag vill liksom veta bakgrunden, känna personen i fråga (det är inte helt ovanligt att jag har läst igenom hela arkivet i en blogg mvh cyberstalker). Och Sara svarade så beredvilligt i detta inlägg! Börja där, och stanna kvar sen.

Moderligt och egoistiskt råkade jag förbi på Instagram och fick feeling för. Och sen nämnde Alexandra att hon börjat blogga igen och en massa folk jag ”känner” på insta skrek samfälligt ”ÄNTLIGEN!!!”. Så då var jag ju tvungen att kolla in och så fastnade jag även där. Av samma anledningar som de ovan. Ärligt, personligt, riktigt. Liksom. Bra egenskaper för en blogg according to Beatatjata. Jag älskar när folk vågar skriva om det svåra, som här, och jag säger detsamma – att visa sig sårbar är viktigt och starkt.

Josefine Aamodt är allra nyast i mitt flöde. Tydligen har hon precis bytt namn från ”prinsessans dagbok” och Bloggkommentatorerna skrev om det (Bloggkommentatorerna är för övrigt ett bonustips om du som jag inte orkar följa alla ”kändisbloggar” men ändå vill få lite inblick i vad som händer i dem ibland!). Utöver tidigare uppräknade saker på vad jag gillar i en blogg kan vi lägga till – mammor. Alla är mammor ju! Kaka söker maka, obvi. Jag gillar att läsa sånt här, för den där influencer-tanken att man kan ha det bättre är liksom förödande ibland när man försöker rodda snabbmakaroner, sömnbrist och kräksjuka. Och då har jag inte ens barn med diabetes, det verkar vara så sjukt tufft! Extra kudos för att hon skrivit en så bra ”om mig”-sida att jag inte behövde ställa en massa nyfikna frågor i kommentarsfältet.

Jag borde lånat vackra bilder ifrån alla för att göra det här inlägget riktigt fint. Men jag sitter i norra Europas längsta tågkö och vill hellre kolla på Scandal på telefonen så priorities liksom. Det får bli ett hopkok från deras olika insta-konton istället:

Okej, en bild på mig också för symmetrin.

Tipsa gärna om bloggar du läser!

*Jag ska försöka igen! När jag har tid efter att ha skrivit detta superlånga inlägg. Vilket årtionde som helst alltså.

2 reaktioner på ”Nya bloggar i mitt flöde

  1. Jag är den första att hålla med om att det är ett himla pyssel med de där länklistorna! Så himla dumt att WP tog bort den fungerande bloglistan.

    Och TACK <3<3<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.