Sånt jag gör på jobbet

Idag har vi haft ett kundevent. Några av våra kunder inom logistik- och lagersektorn (bland andra Postnord, Babybjörn och ÖoB) var speciellt inbjudna för att lyssna på föreläsningar om Machine Learning inom logistik. Hänger ni med? Det gör knappt jag. Mina kollegor, utvecklare och dataingenjörer och allmänna smartskallar, vet precis vad de talar om dock och jag fattar tillräckligt för att kunna marknadsföra dem. Förhoppningsvis. Det är i alla fall tanken med mitt jobb som marknadsansvarig på detta IT-bolag.

Just idag har jag stöttat upp med det praktiska. Möblerat om lunchrummet, tänt ljus och torkat rent. Fixat frallor och lunch, bryggt kaffe och hälsat välkommen. Testat ljud och ljus och hjälpt en filmare från vår reklambyrå att rigga för inspelning. Materialet ska användas som innehåll på vår webb, för att sprida vår kunskap inom Machine Learning-området. Jag har inte jobbat särskilt mycket med rörligt material tidigare, text är min huvudsyssla till vardags. Men rörligt är framtiden ni vet och detta är ett spännande experiment som förhoppningsvis utvecklas ytterligare under året.

Jag avslutade eventet med att möblera tillbaka, städa upp och röja undan rester (och äta en del av dem, a girls gotta eat). Sen rev jag av några möten kring annat innehåll jag ska producera samt försökte skriva en begriplig text om Masterdata Management. Blev inte klar på grund av trött hjärna. Jag skulle behöva några veckors dedikerad skriv-tid för att komma ikapp på min Trello-board men alla andra aktiviteter måste ju också flyta på. Det är utmanande, utvecklande och väldigt, väldigt roligt. Sånt jag gör på jobbet.

En reaktion på ”Sånt jag gör på jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.