Dagens…

Dagens överraskning: alla tre kids vaknar sjuka. Var lite snörvliga och gnälliga igår men tänkte inte mer på det förrän inatt när en varm Liten kröp upp i min säng. Vab i kubik.

Dagens outfit: yogatights, raggsockor och min myskofta som är som en filt. Med ärmar. Fäsjon.

Dagens frukost: som alltid hemmavid – gröt, två ägg, grapefrukt och te. Sen kaffe.

Dagens bok: ”De första tolv” av Justin Cronin. Del två i dystopi-vampyr-trilogin. Bättre språk än i första (eller så har jag vant mig vid ganska juvenila formuleringar och händelseförlopp?). Fortfarande mycket spännande historia med många parallella spår och hopp i tidslinjen. Me likey.

Dagens lugna stund: troligtvis just nu eftersom Stor och Liten däckade i varsin säng och Mellan sitter med paddan och hörlurar. Håller ändå tummarna för att Liten sover ännu en omgång till sen så att jag kan ersätta mitt kapade gympass med ett hemmadito. Barnafadern blir såklart sen hem så giv mig kraft och…

Dagens styrka: ett kettlebellpass från MyomyStudio med fokus på styrkeövningar och lite längre vila eftersom jag känner mig en anings snörvlig och inte vill flåsa igång något elände.

Beatatjata läser

En bok, en trött, en filtkofta, några kettlebells och en ukulele. Ni kan kalla mig stilikon.

5 reaktioner på ”Dagens…

  1. Hej,
    Tack för en bra, härlig och energigivande blogg! Dina fina köksstolar, de svarta pinn, var kommer de ifrån? Är det något märke? Vad är det för sitthöjd? Säg till om du vill sälja någon dag. Alt byta mot fler av tygstolarna du har bredvid. Jag har 4 st. Ha en fin helg! Hälsn, Camilla

    • Tack!!
      Stolarna har vi köpt på kyrkans second hand… jagar ständigt fler liknande (just den här windsor chair med rundad rygg gillar jag så mycket!). Vill inte sälja, ska göra mig av med tygstolarna såndort jag kompletterat med fler :-). Betsade dem svarta själva förresten, de var typ ek eller nåt. Normal sitthöjd!

    • Filtkoftan?! Den har jag fått från min mamma, hon säljer i sin affär. Kan kolla om de finns kvar 🙂 (den är verkligen mitt bästa hemmamysplagg!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.