Jullovsmorgon copy paste och lite svammel om La Mante

Om ni undrar vad jag gör så kan ni läsa gårdagens blogginlägg igen. Med skillnaden att idag hade jag sovmorgon och lämnade inte sängen förrän 10 (!!!). Nu är klockan 12.30 och jag äter frukost.

Började kolla ”La Mante” på Netflix igår och funderar nu ut strategier att göra oss av med barnen (alltså tillfälligt, inte mord) för att kunna klämma ett avsnitt eller tre under dagen. Perfekt jullovsserie (för inget säger ”jullov” som bestialisk seriemördare, n’est pas?).

Life hack för stressade: välj Netflix-serier på franska (eller helt enkelt språk ni inte kan, kan ni franska får ni välja något annat). Man kan inte ligga och slösurfa eller vika tvätt eller nåt annat multitaskigt eftersom man måste koncentrera sig på undertexterna. Tres bien!

(Började dock fundera på om jag ska ha ”lära mig franska” som nyårslöfte pga coolt språk. Men tänker att det blir lagom som 40-årslöfte? Då har jag till 50-årsdagen på mig. Hade i och för sig tänkt ”lära mig spela piano igen/bättre som 40-årslöfte men jag kanske orkar båda. Går att kombinera. Chopin osv osv.)

(Bara en till lång parentes: om jag trodde på reinkarnation skulle jag kräva att få återfödas med Manon Azems utseende. Hon fyller år på samma dag som jag så det borde väl gå? En livstid som överjordisk skönhet, det är la inte för mycket att begära? Inte för att jag klagar. En livstid som mig själv är inte fy skam det heller. Bildbevis nedan.)

4 reaktioner på ”Jullovsmorgon copy paste och lite svammel om La Mante

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.