Driving away for Christmas

Antalet inlägg i cyberspace som parafraserar Chris Rea denna helg? Oändligt antal, gissar jag.

Nu är vi på väg mot julfirande. Bilen är full med barn, klappar och ytterkläder. Så blir det när en viss mamma har sin julaftonsvision av välkammade barn på julaftonsgudstjänst i gulliga små kappor, finstickade små vantar och lackskor. Och samtidigt måste ha med överdragsbyxor, skaljackor, Goretex-kängor osv. Medan vi packade funderade jag på nästa års jullovsplaner och hur stressad jag kommer vara över packningen då. Fast i Miami och Karibien behövs inte goretex tror jag. Men, sidospår. Det får jag återkomma till när det inte är tio fåglar i skogen utan faktiskt en i handen.

Nu rullar bilen mot Stockholm och denna dag kommer ägnas åt förberedelser hemma hos min bror och kvällen förhoppningsvis åt storstadsmys. Typ varm choklad med vispgrädde, NK:s julskyltning och en kvällsrunda på Åhléns city. Givetvis med väluppfostrade barn som tindrar med ögonen och sedan somnar som små änglar medan Barnafadern och jag bakar (!), dricker bubbel och hånglar.

Jag tror på julmirakel obvi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.