Tomt var´e här

Jag är hemma idag. För dålig för kontoret men trodde att jag skulle kunna göra ett antal jobbtimmar från soffan ändå. Producera lite text och uppdatera lite webb. Det gick sådär. Med undantag för lite quick fixes så har jag inte kunnat jobba eftersom jag bara kan tänka på hur dåligt jag mår. Hjärnan är helt tom. Ni vet känslan? När kroppen inte fungerar så går liksom 99% av hjärnkapaciteten åt till att tänka på att kroppen inte fungerar.

Inte helt optimal tidpunkt att vara hemma, om det nu finns sådana. Vår hantverkare aka min svåger har plastat in hallen och är i full färd med att måla tak och förbereda för spackelbonanza (eller återställartapeter eller vad sjutton det nu var) på väggarna. Hallen är visserligen lika tom som min skalle men vardagsrummet är knökat med allt som fanns i hallen innan. Barnafadern (som börjar jobba vid 17 och alltså varit hemma under dagen) springer med tapetkataloger och försöker få mig att välja. Och ja ba: Ge mig Ipren! Ge mig varmt te! Ge mig laddaren så att jag kan fortsätta kolla på ”The Good Witch” på Netflix! Här tages inga beslut, här uppdateras ingen webb, här produceras inga texter.

Ja, förutom den här då.

Jag kallar den här: tömd hall i motljus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.