Weekend wrap up

Så här har min vecka varit:

Huvudvärkig (fortfarande konstant närvarande). 

Marklyftig (fortfarande hög på lyftardrogen!). 

Härlig (roligt kvällsevent på jobbet, bra besked på senaste och troligtvis sista hörseltestet för Stor, premiär för nya säsongen av Stranger Things!)

Jag avrundade veckan med en sån där maxad vintertidssöndag. Den där extra timmen alltså… Hjärtögon! Vaknade onödigt tidigt och drog till gymmet där jag var rätt stark i bänkpressen. Failade min maxtestning (40 kg) men klarade ändå två repetitioner av mitt tidigare personbästa (37,5 kg). Nöjd! Klockan 9 var vi på plats i kyrkan för att öva igenom sånger till dagens gudstjänst. Direkt därifrån till svärmors middagsbord och sedan med släpkärra till stan för att hämta Marketplace-fyndad säng till Mellan. Vi köpte madrasser på Ikea också innan vi styrde hem och slet halvt ihjäl oss för att få ihop allt på övervåningen. Kvällsmat, bokläsning för att inviga läslovet, läggning och sen raka vägen till soffan för Stranger Things. Och chips. Och kexchoklad. Obvi. 

Lägger mig mätt och trött och tacksam för att veckan startar med en ledig dag. 

AW med invigning av sprillans nytt biljardbord på jobbet | Mysig frukost med Stor mellan läkarbesök | Bänkpress en tidig söndagmorgon | Sjunga med min man. Älskar det ju! Och honom.

Så här blir veckan som kommer:

Vi har löst lovpusslet så här denna gång: Jag är ledig med barnen på måndag. Planen är att rensa alla barnrum från skräp och trasiga prylar. Mellans nya säng innebär att Liten får lämna spjälsängen och tar över Mellans gamla säng. Lär bli lite ommöblering på grund av detta. 

Tisdag är Barnafadern hemma med barnen och hans bror kommer för att göra lite ytfix i hallen. Jag jobbar som vanligt och åker hem och löser av Barnafadern vid 17 då han börjar jobba. 

Onsdag får barnen vara med sin snälla farmor, båda föräldrar jobbar. Torsdag är alla lediga och då är planen att dra på höstlovsutflykt till Astrid Lindgrens Värld. Håll tummarna för hyfsat väder!

Fredag
får de gå på förskola och fritids. Nån måtta får det vara på lov. 

Helgen får väl vikas åt hallfix antar jag… Vi har tänkt tapetsera men har inte kollat en enda tapet än. Ska köpa lite förvaring men kan inte riktigt enas. Oh well. Hallfixet har planerats i 5-6 år så vi överlever nog några månader till mvh de som inte bryr sig tillräckligt mycket om inredning och renovering för att göra saker snabbt och ordentligt utan istället jobbar utifrån mottot ”lite mindre fult”. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.