Second birthday

Ja men då kör vi väl födelsedag då! Igen. 

Blev uppvaktad av min underbara kvartett. Skönsång, teckningar och paket med en ny sportklocka som jag önskat mig bidrag till (pga dyr!) men fick hel och hållen. Åh va! Får återkomma till den efter lite utvärdering! 

En kopp kaffe och en macka blev en bra pre-workout. Gymmet är ju ett älskat måste på födelsedagen! Körde bänkpress och överkropp men slängde in ett par benövningar också. Höll på alldeles för länge (älsk att träna utan tidsbrist!) så det var en hungrig familjs som väntade otåligt när jag kom hem. 

Med magen full av amerikanska pannkakor, bacon och fruktsallad och bilen full av familj och packning drar vi nu till Göteborg. Helt perfekt oktoberväder, sol och cirka 12 grader, så kashmirkofta, halsduk, jeans och sneakers blir perfekt för en runda på stan. Jag hoppas få kika i roliga affärer och hinna visa Barnafadern vad jag tänker spara ihop till som 40-årspresent till mig själv…

En reaktion på ”Second birthday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.