Operation återhämtning

Av alla saker jag är bra på är jag nog allra bäst på att slappa. Släppa måsten och götta mig. Sjukt bra egenskap ändå!

Igår innebar göttandet en brunchdate med vänner. Först gick vi runt sjön som ger vårt lilla samhälle sitt namn. Så vackert nu! Därefter massor av godsaker på kondiset vid sjön. 


När jag kom hem gick jag och la mig. Sov i två timmar. Sen lämnade vi kidsen hos farmor och åkte till stan för date night. Eller date afternoon. Käkade chili på Texas Longhorn (och jag övade på att dricka öl pga #goals) och såg Blade Runner 2049. 

Nu ägnar jag mig åt den mycket ovanliga aktiviteten ”kaffe på sängen”. Barnen sover hos sin farmor nämligen och innan Barnafadern drog till kyrkan för att spela så kom han upp med kaffe och sa ”njut av ensamheten nu”. Så det gör jag. Planerar veckan lite, slösurfar, läser. Kanske somnar om. Min omgivning är givetvis fylld till bristningsgränsen av måsten (byta lakan, lägg in tvätt, rensa garaget så att bilen går in, vattna blommor, rensa lådorna i badrummet, släng blöjpåsen, fixa gardinerna osv osv i evinnerlighet) men de finns kvar nästa vecka också. 


Och nästa vecka är min födelsedagsvecka så då får jag bara göra härliga grejer.

Fast det är nog bäst att jag slänger blöjpåsen direkt ändå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.