Kliv in i garderoben

Är ni med på att Miniroben nu startat blogg – och är igång på youtube?! Hurra!! På instagram följer jag ett helt gäng stilinspirationer. Jag följer några få bloggar på stiltemat. Och hittills bara en youtuber eftersom jag tycker det är svårt att hitta någon relatable. The Anna Edit tycker jag är jordnära men proffsig, inspirerande och liksom…rimlig. Är helt säker på att Miniroben kommer kännas på samma sätt!

Jag ”kapslar” inte enligt konstens alla regler för kapselgarderober. Men jag inspireras och tillåter mig att låna friskt av de delar jag vill. Att planera mina köp, analysera vad jag verkligen trivs i och använder samt tänka på hur allt kan funka ihop har hjälpt mig att förstå att jag inte nödvändigtvis behöver så himla mycket kläder. Och istället kan satsa på några kvalitativa plagg som förnyar det jag redan har.

För kommande månader har jag en short list på plagg. Jag har en längre lista med sådant jag vill komplettera med på sikt (även för sommaren, skadar aldrig att hålla ögonen öppna för luckor som kan fyllas under ”fel” säsong!).

#beatatjataimänniskokläder på Instagram

Hösten/Vinterns shortlist

  • Nya underkläder (check sedan igår!)
  • Jeans (check sedan igår!)
  • Kostymbyxor (investeringsplagg, avvakta till julrea)
  • Parkas/vinterjacka (snygg nog för jobb men när vädret inte tillåter yllekappa)

Jag har också en mental mood board kring färger och mönster som jag vill tänka till lite på för att lyfta min nuvarande svart-vit-grå garderob några snäpp. Men det är mer ”villhöver” över den listan. Jag klarar mig fint på de plagg jag har.

Och så har jag ett riktigt drömköp i åtanke. En väska, en dyrgrip, en investering. Men det återkommer jag om…

2 reaktioner på ”Kliv in i garderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.