Diversetisdag

Är på väg till Göteborg där jag ska tillbringa två späckade dagar med att webba. För det har jag ju inte tillräckligt av i mitt liv just nu… Konferensen Webbdagarna går av stapeln på Posthotellet och jag tänker att jag ska fylla alla mina kunskapsluckor så att jag kan webba klart med min egen webb (läs: jobbets) innan deadline v 40. En diger uppgift. 

Andra saker jag har på hjärnan just nu:

Färger. Har börjat pinna en massa outfit-bilder med kläder i färg. Vill hitta ett färgschema som jag kan trivas i. Ja, det är rocket science! 

Böcker. Har så dåligt läsflow just nu. Har inte feeling. Läser ju men har flera DNF (did not finish) bakom mig senaste tiden. Och det är ovanligt för mig! Jag är alldeles för plikttrogen för att inte läsa klart böcker jag påbörjat trots att jag inte gillar dem, Lex Richard Ford. Men uppenbarligen börjar jag rebella på denna punkt. 

Energinivåer. Mina är all over the place. Supertrött och dränerad eller världens mingligaste och mest sprudlande konferensdeltagare. Finns det något mellanting? Kanske inte för mig. Men jag måste vara rätt jobbig att leva med?! 

Kvinna på tåg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.