En oväntad semester

Vi är i Stockholm. Det var inte alls planerat och för någon som är den diametrala motsatsen till spontan (rubba inte mina cirklar!) så är det nästan otänkbart. Men semesterkänslan har gjort något med mig och jag blev bara upprymd istället för stressad av tanken att packa ner allt och dra till storstaden utan att passera gå. Eller Mullsjö.

Igår hade vi en näst intill perfekt dag tillsammans med min bror, svägerska och brorsdotter. Brunch på Greasy Spoon (eggs benedict!!), promenad genom stan, bad i Rålambshovsparken (eller liksom bredvid, vid stranden) och sedan grillmiddag hemma hos min bror. Helt perfekt hade dagen varit om inte Liten visat sig ha feber där på kvällskvisten.

Greasy spoon

Idag har vi gett Liten en lugn hemmadag och turats om att göra saker med de stora. Jag var med Liten under förmiddagen och tog en lång promenad, tränade och softade med kaffe och tidning. Ljuvligt! Sedan åkte Stor, Mellan och jag till vän för fika och lek innan vi landade hemma igen för fredagsmiddag och mys. Lite som hemma men ändå borta och väldigt avkopplande.

Vi stannar några dagar till tror vi. Får se hur Litens feber utvecklar sig helt enkelt men just nu är det ändå roligare att ”vabba” här än hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.