Inredningssjuka

Några veckor ledigt och inredningslustan tar över. Denna sjukdom som drabbar mig samma tid varje år. Alltid när jag är på Holmen och inte sett mitt eget hem på några veckor. 

Då vaknar inredningsbacillen till liv. Jag läser tidningar, pinnar bilder och planerar inköp. Tänker att nu, NU kommer det bli ordning på vårt hem. Vackert, funktionellt, smakfullt, feng shui-igt. 

Sen kommer jag hem till 80-talseländet vi kallar hem, en semestertömd plånbok och vardagen med dess vanliga ekorrhjul och är nöjd om jag hinner städa emellanåt och kanske får upp sänglamporna vi köpte till barnen på sportlovet (och tavlorna Mellan fick i julklapp. För två år sedan.). Skriver upp ”DIY-headboard till sängen” på en lång fixlista och hittar listan igen nästa år, utan en enda sak avbockad. 

Så det går över rätt snabbt. Men ett par veckor per år har vårt hem fantastisk potential. Så länge jag slipper se det uppenbarligen. 

2 reaktioner på ”Inredningssjuka

  1. Haha så där är jag ibland också! Ofta känns inredningen både viktigare (och billigare?) än vad den visar sig vara när vardagen rullar på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.