Out of office

Jag går på semester nu!

Fast egentligen tänker jag att min semester startar först söndag kväll. Då ämnar jag sätta mig i soffan på Holmen med en stor kopp te och prata med min mamma och pappa en stund innan jag kryper ner i vår renbäddade säng under snedtaket, med alla kläder uppackade och väskor undanstoppade och barnen redan sovandes…

Innan dess är det raka motsatsen till semester. På ett dygn ska vi röja runt vårt (äntligen färdigmålade!!) garage. Klippa gräset. Tvätta en massa tvätt. Städa. Stryka en del. Packa. Byta lakan i alla sängar. Städa ur kylskåpet. Göra en IKEA-haul för att bocka av allt på listan över saker som behövs till Holmen. Städa. Köpa löparskor, tänkte jag (beroende på  hur dyr IKEA-haulen blir…). Städa. Lämna tillbaka biblioteksböcker. Städa. Och förstås ta oss och vår fullpackade bil hela vägen till Västkusten. Men sen. Åh va!

Semester. Pirr i magen och luft under vingarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.