Vad händer och fötter

Jag har precis varit ”ledig” en vecka. Ledig från mitt vanliga jobb för att jobba i storkök på Nyhemsveckan istället. Nu väntar en arbetsvecka innan vår fem veckor långa semester. 

Som jag längtat efter denna arbetsvecka! En hel, ostörd vecka. Inga skolavslutningar eller helgdagar. Och dessutom börjar folk försvinna på semester så det är rätt lugnt på mötesfronten. Jag har planerat 40 effektiva timmar för att bli klar med några större uppgifter, förbereda inför sommar och sedan augusti-uppstart plus en timmes städning av kontoret. Härligt!

Och så blev Liten sjuk på midsommarafton är var fortfarande febrig idag så imorgon blir det vab. Vab i juni? Har ni hört något så dumt?!

Men fötterna mår bra! Särskilt glad över att den vänstra, stukade, mår bra efter veckans strapatser. Att jobba i kök ger väldigt många fler steg än att jobba på kontor, kan ni tänka er! Mellan 15.000 och 20.000 steg per dag har jag trampat ihop och foten känns okej. Tidigare i veckan yogade jag och om jag undviker ytterlägen som den vinklade bakre foten i Krigaren går det fint. Jag kunde också (mycket försiktigt) göra utfall och bulgarian squats när jag styrketränade i onsdags, hurra för det! Sakta men säkert läker foten! 

Sen har jag blivit förkyld igen precis när jag trodde att jag hämtat mig från förra veckans halsont (eller är det kanske ett omtag?) men det ordnar sig väl det med. Snart är det juli! Aka ”Holmen-månaden”. 

Vi längtar! Men tänker lämna 40-graders feber hemma, thank you very much. 

Familjerekord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.