Kära dagbok

Idag har jag stekt 900 panerade fiskfiléer i cirka 900 liter flytande margarin. Jag kommer lukta matos härifrån till evigheten.  Jag har också gått 13714 steg bara på att jobba i ett storkök. Nu tänker jag inte ta ett enda steg till för klockan är 19:33 och det är dags att sova. 

Heja alla som jobbar med mer fysiska jobb än att knappa på dator vid skrivbord. Jag fattar inte hur ni orkar!

4 reaktioner på ”Kära dagbok

      • Åh, vad roligt! Hoppas du hinner med annat än bara kökstjänst när du är där. 🙂 Jag brukade hänga på Lapplandsveckan i min ungdom, nu är det länge sedan tyvärr men gemenskapen och mötena brukar vara underbara.

        • Än så länge har det blivit små stunder av barnmöten när jag inte varit i köket men jag hoppas på något mer innan veckan är slut. Är dock så glad för gemenskapen och känslan i köket också, härliga samtal och många skratt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.