Dumpat

Vi har sommarvärme här idag. Vi har också fem barn (två är dock bara lånade ett dygn) och absolut inga måsten så när jag inte servar eller fostrar barn sitter jag i skuggan, läser bok och slösurfar. I shorts och linne. I solen blir det för varmt!

Hur som helst. Såg att Hej hej vardag visade upp ett gäng skärmdumpar och härmas med glädje. Skärmdumpar är bäst! Det och kamerabilder hjälper min glömska hjärna ofantligt mycket. 

Min svägerska Kirsten var hemma i amerikatt härom veckan och skickade bilder på halsband från LOFT hon tänkte skulle passa mig. Jag dumpade detta för att kunna svara: Köööp! Snart runt en hals nära dig. 

Dessa våfflor tipsade en vän om i en messenger-chat. I chatten är vi tre vänner som babblar om allt. Potatisvåfflor till exempel. Om jag lagat dem? Svar nej. 

Dumpade denna bild för att kunna lägga till skjortan i min stylebook-app. Älskar de här tunna skjortorna, perfekta sommarplagg! Är så känslig för sol så jag klär mig gärna i något tunt men täckande. Min Holmen-uniform består typ av två par shorts och fyra-fem tunna skjortor eller blusar. Billiga, så får jag inte panik när Liten torkar av sin chokladglassmun mot min axel. Åh, just idag känns Holmen-dagarna inte särskilt långt bort!!


Denna övning har jag kört några gånger sedan jag såg den hos Fitnesscoachen. Perfekt nu när min fot är lite kaputt. Mycket jobbig! Borde förresten ta tag i dagens träningspass. Eller gårdagens kanske jag borde säga eftersom jag valde sömn framför träning igår. Men orka änna… Det är en dag imorgon också…

2 reaktioner på ”Dumpat

  1. Potatisvåfflorna är supergoda! Vi har fjort de flera gånger här hemma. Uppskattas både av mamman, pappa, 7-åringen och 4-åringen. Prova vettja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.