En helg

I fredags soffjobbade jag hemifrån. Med foten i högläge och datorn i knät fick jag till nio sjukt produktiva timmar. Eller stukat produktiva kanske passar bättre. Bra hur som helst, nu är jag bara mycket efter istället för jättemycket efter. Vi åt fryspizza till middag (fast uppvärmd) och chips och choklad medan vi kollade de sista avsnitten av Homeland. Det här med chilla lite med godsakerna funkar så där. Det där med att chilla lite med Netflix funkar utmärkt. 

Igår åkte jag till stan med två fina vänner. Vi åt fantastiskt god finsushi på ett nytt ställe till lunch. Jag köpte en dagkräm med SPF 30 och satt på Espresso House med foten i högläge och passade påsar. Vi avslutade med afternoon tea och massa snack. Sen åkte jag hem och åt snacks. Gick och la mig klockan 21 på grund av tant. Ute och rumla på stan hela dagen liksom, en är inte 35 längre. 


Idag var jag själv med barnen på förmiddagen. Jag jagade tvååring tills jag grät av smärtan i min fot. Sen kom Stor och skulle ge mig en present och slog mig på benet för att få min uppmärksamhet. Då grät jag lite till för att hon slog rakt på min krockskada. Sen ringde jag sjukvårdsupplysningen 1177 som sa att jag måste gå till vårdcentralen imorgon för att låta läkare kolla (och kanske röntga) och att jag måste vila med foten i högläge resten av dagen. ”Det är en order” sa den barska sjuksköterskan. ”Ingår uppassning” frågade jag. ”Hälsa din man att det är all inclusive som gäller” svarade hon. 

Så nu ska jag beställa en tuna melt med Pina Colada-smoothie (på riktigt! Finns redan färdig i kylen eftersom jag hade kokosmjölk över häromdagen) och sen får han åka och köpa medicin (chips) åt mig. 

Vad gör ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.