Hold the pepp

När jag skrev om ”postpåskpepp” så menade jag inte direkt att jag morgonen därpå skulle orsaka en seriekrock, kvadda bilen och skada mig själv lite mer än jag redan hade lyckats med under påsken.

Men så blev det.

Alla inblandade människor är okej och alla inblandade bilar…blir kanske okej efter en himla massa lagande. Men hellre plåt än skelett förstås. Jag känner ungefär:

OM? Tänk om jag hade skadat någon? Tänk om det varit mer än kvaddade bilar? Tänk om jag själv inte hade kommit hem till min familj den dagen? Det snurrar i min hjärna.

AJ! Har ont i muskler och leder efter att ha spjärnat emot när jag insåg vad som höll på att hända. Ont i bröstet efter airbagen och typ en ”lår”kaka på smalbenet efter något som slog emot där. Min stukade fot som började kännas bättre har svullnat upp igen och fått sällskap av lite nya bulor. Lite lätt blåslagen här och där. Men okej.

ÅH! Jag orkar inte! Allt fix med försäkringar och hyrbilar och nya bilbarnsstolar och sjukdagar och uppskjutna deadlines. Jag vet, det är synnerligen världsliga ting i sammanhanget och det är sannerligen i enlighet med hela vinterns tema (och det är dessutom bara mitt eget fel!) men jag förbehåller mig rätten att gnälla lite ändå… Det enda jag önskar är helt normala vardagar!

ÄSCH! Alla är okej. Jag kan soffjobba med foten i högläge. Gymmet finns kvar när min kropp är läkt. Vår blir det ändå, husfixande måste inte göras exakt just nu (vissa saker har vi ändå skjutit upp i fyra år!) och grönsaker kan jag äta oavsett. Men lite medicinsk choklad får jag på recept va?

 

7 reaktioner på ”Hold the pepp

  1. Jäklar vad läskigt! Skönt att höra att inga människor kom till skada och hoppas att du och familjen kommer i fas igen snart. Ta ett litet steg i taget så kommer allt att ordna sig. Kram!

  2. Men usch!! Det är tur att det inte blev värre och att det ”bara” är plåt.
    Många kramar

  3. Men din stackare! Glada tankar att ni alla är ok under omständigheterna och hoppas SU/ni hittar energin till allt det tråkiga som ändå kommer efter. Så jobbigt, lider med dig.
    Krya!

  4. Men nej det var ju inte så här det skulle bli… Du skulle ju börja träna igen och peppa och skriva roliga blogginlägg som får mig att skratta (för att vara lite så där lagom ego) men det där tänk om är just bara tänk om och låt inte alla världsliga ting bli en stress utan ta hand om dig. KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.