The best thing to hold on to in life is each other 

På min vägg hänger detta citat bredvid en vacker bild från Solou. Min tolkning av bilden har alltid varit att även när vi överväldigas av sorg, drunknar i våra egna tårar, så är hoppet och livskraften det starkaste. Vi drar oss upp, vi håller oss över ytan, vi andas livgivande luft och nås av helande, kärleksfullt ljus. Ett ljus och en kärlek som räcker till alla människor. Jag betraktade bilden tidigare i veckan när jag gråtande såg bilder från den kemiska attacken i Syrien. Jag betraktar den nu med Stockholm i mitt hjärta. Jag vet att sorgen övermannar oss men glöm inte bort att kärleken är större. Gud välsigne oss alla. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.