Strepruari

Det var inte influensa! Det var halsfluss. Och öroninflammation och början till bihåleinflammation. Så igår fick jag antibiotika och idag kan jag svälja mitt saliv igen. Yay! Jag kommer vara hemma resten av veckan men förhoppningsvis orkar jag jobba lite hemifrån kommande dagar. Jag ligger redan efter i min planering efter vabveckorna (månaderna?) som varit och det är bara att hugga i när energin finns.

Andra saker jag vill göra kommande dagar.

  • Tvätta lakan och handdukar, koka tandborstar och sanera lite allmänt. Streptokocker smittar inte så himla lätt luftvägen men däremot genom prylar.
  • Äta grönsaker och frukt. Det grönaste jag ätit de senaste dagarna har varit Piggelin. Det, rostmackor med smör och ostbågar. Ostbågar smälter väldigt bra i munnen faktiskt…
  • Skriva färdigt några random blogginlägg som ligger och skvalpar inne i skallen (och i utkast-mappen)
  • Vila. Jag må kunna svälja utan att skrika högt men jag är fortfarande sjuk. Ont i halsen, febrig, huvudvärk och trött… Okej, den här punkten ligger nog först av alla… Några Netflix-serier jag inte får missa?!

8 reaktioner på ”Strepruari

  1. Blä för streptokocker! Jag låg nerbäddad med hög feber och halsfluss två år i rad på Småens födelsedag. I juli! Vad hände där liksom? Håller tummarna att du kryar på dig fort.

    • Tror att det är som vanligast med Streptokocker när det är varmt! Har också legat däckad sommartid tidigare men det är många år sedan nu. Tack för tumhållning 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.