FABruari upplaga 2

Pust, vi överlevde januari! Jag försöker att inte hata på särskilda årstider, månader eller veckodagar ty livet äro för kort för det. Men det är skönt att februari börjar nu om vi säger så.

Förra året myntade Jeanna FABruari och jag hängde på. Känns helt rätt även i år! Den här schletna morsan behöver lite fab grejer för att sätta guldkant på en väldigt vardaglig vardag (januari är verkligen vardag i kubik…). Och eftersom jag är just en gammel morsa krävs det inte mycket för att kvala in i fab-kategorin enligt mig.  Jag tänker mig mitt fabruari typ så här:

 • Hemmapiffande av vinterglåmig lekamen medelst skrubber, krämer, masker och inpackningar.
 • Några få (och budgetanpassade) klädinköp för att utöka mina rätt begränsade valmöjligheterna en aning.
 • En helg i Stockholm för att fira brorsdotters barnvälsignelse och ettårsdag.
 • Några lediga sportlovsdagar för att de av oss som inte åker på skidläger (dvs Mellan, Liten och jag) också ska få göra något kul.
 • En massa träning i vanlig ordning. Känner mig aldrig så fab som när jag ligger i en blöt pöl (true story). Rätt sugen på att styra upp mitt geggande litegrann snart. Känns som en bra uppgift för sportlovet!
 • Dricka bubbel av ingen anledning alls. Bara för att det ökar fab-faktorn mångfalt any given day. Kanske i samband med riktigt härlig romantisk komedi för då kan jag leva ut lite fablerier genom någon annan.

Lite så. Vem behöver möta våren i Paris och sånt? Ge mig en ansiktsmask, ett glas bubbel och ”Bridget Jones Baby” så är jag nöjd.

4 reaktioner på ”FABruari upplaga 2

 1. FABruari here I come! Jag hänger på med bubbel ikväll, boka in en massage framöver och bio med man och kids under helgen. Och bästa av allt så är det dags att gå till frissan snart oxå och läsa skvallertidningar, ostört. 😉

 2. Åh ja mera FABruari!!! Klädinköpen är avklarade, tack för det men trist nu när det börjar trilla in lite vårigare och roligare kläder men jag överlever med det jag har gott och väl. Skulle behöva ta tag i den alltmer grånande kalufsen så det får bli mitt FAB-mål 🙂
  Bubbel säger jag inte nej till och jag fyller ju trots allt 39 om någon vecka lite drygt så bubbel it is!

  Tips på lättsmälta böcker med glam och glamourkänsla: kolla in Simona Ahrnstedts böcker

 3. Det där behöver jag också… men vet inte hur jag ska hinna klämma in det… Något av det liksom. Är på den nivån att jag hoppas håret inte är för uppenbart otvättat och att min kroppsdoft inte är alltför påträngande… Men sportlovsdagar ska jag ha, typ 2 st. Är ni på hemmaplan så vi ska hitte på nått ihop liksom?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.