Fixa ditt perfekta nyår

Scrollar igenom inläggen i Bloglovin och ser flera på temat ”så fixar du nyårsfesten”. Det här är mina tips!

Strunta i allt man ”ska” göra på nyår och fundera på vad DU vill göra. Och så gör du det. Det kanske är att duka upp till stor fest med alla vänner, skåla i skumpa vid tolvslaget och lägga en förmögenhet på fyrverkerier. Go ahead! Men bry dig inte om att bjuda in mig…

Jag älskar att fira saker och särskilt i vardagen. Men jag gillar inte när saker måste vara på ett speciellt sätt ett speciellt datum (detsamma gäller för tex midsommar) och jag gillar definitivt inte att tvingas vara vaken till midnatt, haha! Förra året inledde vi en ny familjetradition – Flyår. Förra året bodde vi på hotell i Skövde, tillbringade dagen på äventyrsbad, åt middag på hotellet och sov gott i vår hotellsvit innan vi gav oss på hotellgym och hotellfrukost.

I år har vi flytt hem till mitt barndomshem. Mamma och pappa är bortresta så vi har FF och passar på att äta upp mammas godis. Vi promenerar vid havet, gosar med farmor, leker i Slottskogen och själva nyårsafton ska vi äta godsaker och tända tomtebloss i trädgården. Miljöombytet gör oss gott. Det är mysigt att slappa någon annanstans. Även om jag totalt sett slappat många fler år i det här huset än i huset jag själv äger!

Hur firar du nyår?

Och så läser jag förstås. Den här bland annat.

5 reaktioner på ”Fixa ditt perfekta nyår

  1. Bästa nyårstipsen! Så skönt att läsa om nån annan som inte heller älskar nyår och midsommar! I år är jag och familjen hemma och äter hummer och glass jag går och lägger mig vid 10 som vanligt 😄Men i år skyller jag på bebisen i magen för att vi är så trista och bara är hemma… Nästa år lånar vi erat koncept med ”flyår”, låter helt underbart!

  2. Vi är ”bara vi” i morgon – sambon, katterna och jag. Hemma. Det blir nyårsfest på temat ”bubbel och burgare” – fina högrevsburgare i hembakade briochebröd med sötpotatispommes, hemgjord aioli och chili cheese som vi gjort själva. Värsta glassdesserten till efterrätt – glass, maränger, vispgrädde, hallon, bananer, chokladsås, kolasås…. Bubbel finns i kylen och får vi feeling kanske vi tar oss ett bubbelbad också. Hela kvällen tillbringas i mysbyxor 😀

  3. Håller med dig till 100%, gillar inte när saker ”måste firas”. Jag gillar fest men hatar när det blir för mycket alkohol vilket för en 20-åring som mig lätt krånglar till nyårsfirandet. Hade tänkt fly hem till föräldrarna men nu blev det middag här istället med närmaste vännerna, känner mig lite kluven men det blir nog bra. Räknar med att äta löjligt god och mycket mat, bli salongsberusad på Prosecco och somna strax efter tolv, festligare än så orkar jag inte 😉

    • Det blir säkert jättebra, just proseccon glömde vi hemma och vi orkar inte ge oss iväg till bolaget för att fixa nu, får bli pommac från ica till hela familjen istället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.