Jag lovar

Sista arbetsdagen gjord för det här året. På jobbet som betalar lön alltså, de där andra jobben fortsätter 24/7 i sisådär 50 år till (eller när jag nu går till evig vila, MVH Beata Makaber Tjata). I morse längtade jag till på söndag, när den mer hetsiga delen av julen är över och något slags relativt lugn (har för många barn för äkta lugn) sänker sig. Men då visste jag inte att jag skulle komma hem från en bra arbetsdag, med allt(ish) avbockat från listan, till ett helt nystädat hus, nytvättad tvätt och storbarn outsourcade till farmor. Barnafadern jobbar och minstingen är precis nattad. Chips, ljus och Skam. Julefrid i förskott, halleluja!

Vi är lediga hela högen nästa vecka. Jullov änna! Jag tänker mig sjuka mängder sömn, påtvingad kollektiv utomhusvistelse dagligen, skärmfritt-ish (som på höstlovet, med samling framför TV:n på kvällarna (EN skärm, det är skillnad!), lyfta tunga grejer, rulla stela grejer på skumrulle (okej, det lät snuskigt), yoga, läsa, sova middag och planera ett fenomenalt 2017.

Märk väl att jag lämpligt nog glömmer att barn vill ha mat fem gånger per dag, glömmer kissa innan de klär på sig alla vinterkläder osv osv.

Men ändå. Jag lovar mig ett så lovigt lov som möjligt!

Jag lovar också att använda guldväska eftersom livet blir bättre med guldväska. Särskilt sådana som kommit på posten från fina vänner! Jag har bara träningspeppat lite 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.