PT Small Group med B-Rooms Betty

En av mina bättre idéer i höst var att dra igång en PT Small Group på jobbet. Med chefens välsignelse kontrakterade jag Betty som PT och skickade ut en inbjudan internt. Fokus på styrketräning (vi har redan en cykelgrupp och många löparfrälsta på jobbet) och lite särskild inriktning på dem som vill ha en spark i baken för att få in en träningsrutin.

Tio personer har nu fått individuellt utformade träningsupplägg av Betty. En del får hjälp med kostfrågor också. Vi nöter grundövningar och vissa tränar på gym, andra hemma. Vissa vill träna på ett sätt som främjar deras sport, andra vill bara komma igång. Samtidigt har vi roligt tillsammans och mängden träningssnack har ökat i lunchrummet (till min stora glädje!).

Idag hade vi besök av Betty här på jobbet. Vi har nått halvlek på vårt Small Group-projekt och alla hade en stunds individuell avstämning med henne innan vi körde ett gemensamt träningspass. Mitt första träningspass på tre veckor, hujedamej…

Vi körde ett block med övningar för kroppens baksida (marklyft, rodd, swingar), ett block för framsidan (goblet squat, pressar, burpees) och en avslutande omgång pulshöjare. Lyckan i att få svettas av andra anledningar än feber! Att känna musklerna darra och lungorna bränna (okej, lite smått frustrerande också). 

 I februari har vi final och åker till Växjö och leker loss i Bettys lekstuga/gym. Starkare än någonsin, allihop!

Precis så här glad.

5 reaktioner på ”PT Small Group med B-Rooms Betty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.