Alldeles blöt om fötterna blev jag

Jag ropade lite ”hej” när jag deklarerade att jag var kärnfrisk förra veckan. Trillade i bäcken och blidde blöt. Men nu är jag i alla fall närmare att bli frisk än vad jag var då. Så här på dag 12 av decemberpesten. Jag lämnade i alla fall det febriga stadiet förra veckan, alltid något! Men halsontet och snorigheten är kvar frustrerande nog. Och JA JAG VET att det är utråkigt att läsa om att någon är sjuk men my blog, my rules. Och nu kommer jag till det absolut värsta av allt.

Jag har slagit mitt rekord vad gäller uppehåll från träning! Om man inte räknar graviditet/nyförlöst och det gör vi ju inte. Jag har sjukdomspausat från träningen i två veckor vid olika tillfällen genom åren. Är ju icke immun även om jag försöker hävda det ibland. Men nu närmar jag mig TREveckors-strecket med raska steg! VEM ÄR JAG ENS?! Lite läskigt att inse hur stor del av min identitet träningen är numera. Hur beroende jag är av dess kickar och hur fruuuhuuhuuktansvärt svag jag känner mig just nu. Det är ju lite konstigt för en som inte tränade alls de första 32 åren i livet.

Får döpa om bloggen till ”Beatatjata – inte nåt om träning men en himla massa förkylningsgnäll”.

Träning är kul. Jag har haft tråkigt i nästan tre veckor.

Jag tror dock att jag kan vara med på jobbträning imorgon kväll. Håll tummarna! Då kan jag gnälla på att jag har så ooohoohoont av träningsvärk istället!

En reaktion på ”Alldeles blöt om fötterna blev jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.