Hon är uppstånden!

SeriÖST vad sjuk jag har varit! Sist jag var det var förra julen. Från 23:e december och in i mellandagarna. Det var ju sköj för hela familjen helt klart. Somna vid 20 på julaftons kväll och så. Så kanske bättre tajming nu? För familjen. Sämre för jobbet.

Har verkligen varit helt liggande. Feber och JÄTTEont i halsen och huvudvärk och yrsel. Mina dygn har sett ut så här:

  • 12 timmars sömn i säng
  • 12 timmars Netflix-tittande i soffan

Och har du någonsin tänkt ”vad skönt det vore att vara lite krasslig och bara ligga i soffan under en filt och kolla på tv…” så tänk om! Det är bara mysigt om man är frisk men lite trött. Så ta en tröttdag hemma och gör just det och njut sedan av din vanliga vardag igen. Att vara sjuk är bara urtrist och långtråkigt och alldeles, alldeles…*insert bajshögs-emoji*.

Men nu vänder det! Jag har fortfarande ont i halsen och hostar en del men orkar vara upprätt. Satt igår kväll och planerade upp de åtta arbetsdagar (och femtielva julrelaterade ärenden) som återstår innan jullov (yikes!) och sitter idag hemma och kommer ikapp lite. Från och med imorgon förklarar jag mig för kärnfrisk. Ser fram emot det!

Har sett tre säsonger av The Good Wife. Vaknar nu mitt i natten och skriker ”Objection your honor!”. Barnafadern känner sig smickrad.

3 reaktioner på ”Hon är uppstånden!

  1. Haha, har ofta tänkt precis så själv några gånger när en inte varit sjuk på ett tag och vardagen bara snurrat på… ”så skönt det vore om en kunde bli lite sjuk så man fick vara hemma och vila sig”. Och sedan rätt vad det är, gärna när det varit mycket på jobbet, så har en blivit low key-sjuk med feber, halsont, huvudvärk och yrsel 😩

  2. Krya på dig! Kanske bättre tajming innan jul ändå så du hinner vara just ledig sen 🙂 Är The good wife bra? Behöver en ny serie! Ligger mest hemma, pluggar från soffan och är less på att vara gravid. Är ordinerad VILA och det suger faktiskt. Dagens gnäll, förlåt. Serietips var det 😉

  3. Ush vad jobbigt! Är sjuk själv IGEN. Brukar klara mig ganska bra men nu i höstas har varit 3 förkylningar. Mitt problem är att jag havererar direkt när jag är sjuk och äter massa skit. Så allt jag hunnit fram till sjukdommen raderas. Och dessutom är jag ”man-sjuk”, dvs är riktigt grinig och svag. Hatar det då det är helt tvärtom hur jag är vanligtvis. Men jag klarar av att jobba iaf, men är dock supertrött när jag är hemma och bara längtar tills barnen ska lägga sig så jag slipper prata med någon öht.

    Krya på oss ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.