Krassligheter

Halsskrapet har utvecklats till regelrätt halsont. Nosen snorar, huvudet värker. Och jag är hemma. Vuxet va! Stanna hemma när jag är sjuk. Jag känner mig stolt. Är ändå pigg nog att jobba så har skype-mötat och sitter med arbetsuppgifter som med fördel utförs iförd pyjamas, sittande i soffan. Smittar bara folk som jag redan smittat (eller snarare, som smittat mig…).

Träning minns jag inte vad det är men jag väger grönsaker som en liten galning, har mixat ingefäraprylar till shots och dricker grönt te i såna mängder att jag lika gärna kan jobba från toaletten. Totalt ovetenskapligt men sådana saker gör att jag känner mig bättre när jag är krasslig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.