Fredagskänslan

…på en torsdag. Imorgon jobbar jag halv dag, hemifrån. Det var tanken hela hösten men de fredagarna har varit få till antalet. Och denna är den sista innan jullovet – därför njuter jag lite extra just ikväll! För ni förstår, när jag jobbar hemifrån på fredag förmiddag så:

  • får jag sovmorgon ända till 06.30! Det innebär att jag kan vara uppe ända till 22 på torsdagskvällen! Värsta party animalet! (Om jag orkar. Vilket är tveksamt.)
  • får jag en härlig morgonpromenad när jag traskar med barnen till fritids och förskola (och hem igen).
  • får jag äta nykokt gröt med jordnötssmör, keso och blåbär istället för någon kall kesoröra på jobbet. Har inte fått gröt på hela veckan, får nog gå och lägga mig NU så att det kan bli morgon snabbare!
  • får jag Nespresso-kaffe
  • får jag jobba ostört = effektivt. Check, check, check är bästa starten på helgen. 
  • får jag träna på lunchen för jag behöver inte stressduscha och stresskränga på mig kläder och stressgå tillbaka till kontoret.
  • får jag en promenad till när jag går till skola och förskola för att hämta barnen (och hem igen).
  • får jag en mysig fredageftermiddag med gölliga ungar (eller en omysig med odrägliga ungar, det är ett spännande lotteri!).
  • får jag duscha, till slut, vid något tillfälle när barnen roas av diverse skärmar eller häller pärlor över hela golvet eller nåt. 
  • får jag öppna paket! Inte varje hemmafredag men just imorgon. Japp, jag har en sån där vän som inte bara har koll på att det är någons namnsdag/födelsedag/tisdag utan dessutom postar överraskningar i tid… (irriterande egenskap va! ;-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.