Weekend wrap up

Veckan har gått i återhämtningens tecken. Betydligt färre jobbtimmar, betydligt fler Netflix-timmar och bok-timmar. Mycket gos med barn, lite adventsfix. Precis vad jag behövde efter en intensiv period och nu känner jag mig redo för en normal vardag igen. Jag har ägnat dagen åt adventsmys i kyrkan (första advent SKA upplevas i valfri kyrka!) och pepparkaksbak (nåja, barnen) men också åt veckoprepp med kläder, mat och räkningsbonanza. Jag har också tränat, kors i taket! Det satt långt inne får jag medge.


Veckans träning: Förra veckan tränade jag fem pass. Denna bara två. Jag hade planerat för tre men ooorkade inte. Så får det vara. Jag visste att den här veckan skulle vara slö. Jag satte i och för sig personbästa i marklyft (heja mig!) så jag har kanske vilat mig i form? Nu kör jag på med mitt styrkefokus året ut och målen känns faktiskt inom räckhåll!

Veckans gulligaste: Liten är så himla go. Ni fattar inte. Goare än alla andra barn sammantaget. Helt objektivt alltså! Hon pratar och sjunger och härmar djurläten och skrattar och är glad nästan jämt (undantag: När Mellan klämde hennes hand i toalettdörren). En liten solstråle, en kärleksmaskin, en underhållare för hela familjen. Ett-och-ett-halvt-åringar. Så himla bäst.

Veckans godaste: Minijulbord så här på första advent! Innan jul är julmaten som godast och våra minijulbord är fullt tillräckliga för proppfull mage…

Veckans fokus: Sömn, slapp och lite totalt ostressat adventsfix. Mission accomplished!

Veckans bästa: Ljusmanifestation för att protestera mot de stränga asyllagarna. Så fint att se människor samlas för något gott. Ljus i mörkret, på alla plan.

Veckan som kommer: En helt normal vecka! Känner mig superladdad inför roliga utmaningar på jobbet. Har en perfekt träningsplanering. Har koll på barnens aktiviteter och läxor och allt vad det är. Ska dra igång julklappsshoppingen och vill kunna bocka av åtminstone 75% innan veckan är slut (online-shopping ftw). Till helgen blir det julkonsert (kanske två?). Dessutom har jag bokat in städerska på onsdag för rejäl grovstädning av huset. Redo för december!

 

3 reaktioner på ”Weekend wrap up

  1. Ingen kyrka, men väl Händels Messias på konserthuset i Gbg. 200 körsångare, 4 solister och en symfoniorkester. Så mäktigt och gudomligt vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.