Kaffepaus

Hej från hemmajobbsfredag. Här finns havregrynsgröt och Nespresso, en planerad lunchträning och en sjuk unge.

Min plan för hösten var att jobba 90% och hemifrån fredag förmiddag. Bra plan! Inte så bra genomförande! Jag har nog suttit hemma två fredagar hittills i höst. Och 90%? Tillåt mig småle. Däremot har jag möjlighet att vara flexibel och det är räddningen för vardagspusslet. Det går! Ibland blir det helgjobb och kvällsjobb men ibland blir det lovmys eller hemmakontor. Oerhört tacksam för den möjligheten.

Idag inleder jag alltså helgen med hemmajobb och den stora sjuklingen som klarar sig själv numera. Marklyft till lunch och sedan huvudstupa in i adventsfixet. Känner mig ovanligt lugn inför detta faktum, kanske har jag äntligen lagt undan alla inbillade måsten? Sänkt ribban till en rimlig nivå? Undrens tid är ej förbi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.