Dagen är kommen

Dagen jag väntat på i evigheters evigheter är här! Sedan de första trevande ryktena på Facebook, genom bekräftelser, rapporter och till slut sneak peeks. 

Gilmore Girls. Kärt, kärt återseende igen från  och med ikväll. Jag och Barnafadern är bänkade (ja, han gillar! Följde den också när det begav sig – före min tid).  Lite nervösa, kommer det vara så bra som det var?

Jag får uppdatera med rapport när vi sett första avsnittet/filmen. Kommer inte binge:a detta, vill dra ut på det lite lagom! Och så ska jag se allt med barnen också. De har typ sett alla gamla avsnitt sedan i somras då jag såg om de sju säsongerna. 

Är ni GG-bitna? Kan vi diskutera första avsnittet i kommentarerna i så fall?! Spoiler alert för alla som inte sett ännu!!

All of the above!

3 reaktioner på ”Dagen är kommen

  1. Jag får erkänna att jag binge:at alla fyra avsnitt. Om första avsnittet kan jag säga att Rory inte var riktigt där jag trodde i livet, jag såg framför mig en spikrak karriär i tidningsvärlden eller någon annanstans. Kan också meddela att jag hade gissat rätt på de fyra sista orden i avsnitt fyra…..

  2. Jag är så pepp! Men fick för mig att se om sista säsongen innan så det dröjer nog någon vecka innan jag kan börja med de nya avsnitten. Är preggo och har inte så mycket liv (min sambo säger att mitt enda intresse är att shoppa på internet…) så tänker göra något event av det. Nu snackar vi alltså god mat, massa tända ljus och avsnitten. Ett i taget 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.