Ingen vill veta var du köpt din tröja

Exakt så skrev jag i ämnesraden på ett mail till en bekant efter att vid två tillfällen dreglat ihjäl mig över hennes kofta. I hemlighet förstås, utåt sett var jag den professionella marknadschefen i möte med reklambyråns marknadsstrateg. Åtminstone vill jag gärna tro det och avvikande åsikter undanbedes. På insidan kunde jag dock inte behärska mig. Där var den ju! Koftan över alla koftor! Med den perfekta längden, de perfekta fickorna, den perfekta luddigheten, den perfekta färgen. Så mailet gick iväg: ”Ingen vill veta var du köpt din tröja…förutom jag för jag bara måste ha en likadan…”. Jag fick svar (Samsoe & Samsoe) och några klicketiklick senare var den på väg hem till mig.

Koftan. Ibland sitter jag bara och klappar på den. Den som säger att man inte kan köpa lycka har inte försökt tillräckligt mycket.

 

Koftperfektion according to Beatatjata

4 reaktioner på ”Ingen vill veta var du köpt din tröja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.