Energiskapande

Om ni, liksom jag, bara läser bloggar via Bloglovin´eller liknande så märker ni inte att jag stuvat om lite här inne. Besöker ni beatatjata.com ser det lite annorlunda ut. Inga större skillnader, kände bara för en liten make over. I övrigt är det same old same old. Det vill säga en himla massa dravel om träning och vardag och stress och böcker och kläder och ångest och chips och kärlek och barnen och allt det där. Business as usual. (Men säg till om ni upptäcker något tokigt!)

 

Har jobbat så där himla jättemycket senaste tiden och har lovat mig själv en vecka med fokus på återhämtning nu. Sen kommer jag få överblick över årets sista månad medan jag planerar inför nästa år under någorlunda normala arbetstimmar. Min återhämtningsvecka innebär mindre av jobb och träning men mer av sömn, barnabus, chips, promenader, städning och netflix. Cirka allt som jag får lugn i själen av.

Jag skiter högaktningsfullt i att utemöblerna fortfarande står kvar på altanen, att adventslådorna är inburade på vinden, att vi inte köpt några julklappar, att mitt hem ser ut som något heminredningsguden glömde. Det vill säga allt som bara suger energi ifrån mig. Orka änna.

Så in i adventsmyset med oss! Vad ger och tar energi från dig?

Lite sånt här för att chocka igång julfeeling!

En reaktion på ”Energiskapande

  1. Ja det där med utemöblerna alltså. Vi har suckat i flera veckor om att vi borde ta in dem. Till slut började jag på det förra veckan, vilket resulterade i att jag fick in hälften i garaget men nu står de bara där mitt på golvet mitt i vägen för precis allting, för vi orkar inte fundera ut var de ska stå någonstans för att inte vara i vägen. De stod bättre ute i trädgården …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.