Min glamourösa verklighet

Jag är på hotell. Jag ska berätta mer om de senaste veckorna snart men just nu vill jag bara berätta att jag är på ett hotell för att förbereda och genomföra en konferens. Jag har fått en svit. Ungefär samma storlek som min och Barnafaderns första lägenhet fast med två badrum, det hade inte vi. 

Sängen är enorm. Täcket fluffigt och lakanen krispiga. Jag har tränat för att skapa energi för många kvällstimmar med jobb och har köpt världens godaste Ceasarsallad. Jag har både badkar och dusch och tänker använda det förstnämnda innan jag drar på mig den mjuka badrocken. 

Men, vad har vi här? En katt bland hermelinerna? Nej, det är bara en filt med fjädrar på. En orm i paradiset? Nej, en flaska lusschampo. Eftersom mitt liv aldrig kommer vara en Instagram-idyll.*

(*Fast rackarns bra ändå. Hellre lustvätt av mig själv i lyxsvit än lustvätt av alla barn hemma i vardagsstöket. Stackars Barnafadern…)

2 reaktioner på ”Min glamourösa verklighet

  1. Hatar löss! Fast när förskolan larmade om springmask veckan efter avlusningen, och jag fick klart för mig vilken nivå av sanering som krävs för att bli av med det om man får det, så bröt jag ihop lite. Dock inga tecken på masksmitta ännu och jösses vad jag vill att det ska fortsätta så. Att barn titt som tätt är små vandrande zoon var det ingen som informerade mig om innan jag fick barn 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.