Nä här blir det inga barn gjorda!

Hej! Lever ni? Det gör jag. Jag känner att jag lever. Men är samtidigt mer levande död för tillfället. Vilket är jättebra för jag älskar zombies av hela mitt ännu klappande hjärta (men VARFÖR har ingen streaming-tjänst senaste säsongerna av The Walking Dead? Hur länge ska en flicka utan traditionella tv-kanaler behöva vänta egentligen?!).
Det har varit en flängig vecka efter en flängig helg efter en flängig vecka. När går man över till att kalla det flängigt liv? Delar av arbetsveckan tillbringades i Stockholm där min än så länge levande (men knappt fungerande) hjärna proppats full med information, inspiration och att göra-punkter. När arbetsveckan avslutades önskade jag att det var måndag så att jag skulle hinna jobba lite också. Men en fin grej med måndagar är ju att de alltid kommer åter. 

Och lördagar går inte av för hackor de heller! Idag har jag tagit mig de 37 milen till huvudstaden för andra gången denna vecka. Fast nu för den första barnfria helgen tillsammans med min man sedan innan Liten blev till! Alltså, vår bröllopsdag i mars 2014 är senaste gången Barnafadern och jag hade en get away utan kids.

Att vi ens kunnat göra kids är lite av ett logistiskt mirakel som vi inte behöver gå in närmare på (fast vi vet ju alla att april-bebisar är semestertillverkade).

Änniväj. Vi är i Stockholm och är barnfria och ska på fest och om jag får gissa så kommer vi spendera tiden innan festen med att sova och kolla på Netflix och tiden efter festen med att sova och kolla på Netflix och vara en gnutta bakis. Ganska perfekt. 

(Men det ligger ett Sats-gym bredvid hotellet så jag måste nog lyfta något också!)

4 reaktioner på ”Nä här blir det inga barn gjorda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.