Inledningen på 39

Alltså det här från min pappa… Jag skrattar och ryser om vartannat!! #TMI

Mitt trettionionde år har inletts för idag fyller jag 38 (och jag är inte helt säker på den där uträkningen, men så borde det bli va…?).

Inser att jag älskar inledningar. Jag brukar inte tänka på nystarter som i ”på måndag börjar jag (underförstått: börjar om) med mitt nya liv/sockerförbud/alltid gå upp klockan 05/alltid städa efter mig i köket/läsa Bibeln dagligen)”. Mitt liv liksom fortsätter. I perioder blir det för stökigt och för mycket socker och för lite träning och för få hångelstunder men det brukar ordna upp sig och så rullar det på.

Men inledningar. När sommaren avslutas och hösten inleds. Nyåret förstås. Varje måndag, på sätt och vis. Varje ny månad. Ny årstid. Och så fölsedagen! Mitt 38:de år var fantastiskt bra faktiskt. Jag är där jag vill och ska vara. Med Jesus i hjärtat och Barnafadern vid min sida och tre (TRE!) knoddar i varierande storlekar (men alla begåvade med det beatatjatska munlädret let me tell you…). Världens bästa (och ibland knäppaste) jobb att gå till (får återkomma till det ämnet), en välmående familj, fina vänner (och tålmodiga eftersom jag är för trött för att umgås nästan jämt). Vi är friska. Varma. Mätta. Trygga.

Och jag har inget som helst förbud mot parenteser (bara en sån sak!).

Mitt 39:de år alltså. Det startade 05.18 då jag sovit som klubbad i dryga sju timmar och Liten kanske gastat rätt länge innan jag blev medveten. Hon fick välling, jag fick citronvatten, andakt och yoga (japp, varje morgon den här veckan hittills, according to plan!). Sen fick jag gå och lägga mig och sova räv för att de tre knoddarna med Stor i spetsen skulle uppvakta mig. Barnafadern jobbar sedan igår eftermiddagen och kommer inte hem förrän sent ikväll men barnen kom med bricka och sång. Oboy, ostmacka, tänt ljus, drivor med teckningar och paket med böcker och choklad.  Älskade ungar, the gift that keeps on giving!

Och ikväll ska jag tydligen firas genom att barnen är uppe senare än vanligt och kollar ”Angry Birds” med mig. Tänk, precis vad jag önskat mig…

8 reaktioner på ”Inledningen på 39

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.