Mina Stranger Things

Har ni sett Stranger Things* på Netflix? Mycket bra. Härlig 80-talsnostalgi och lagom läskigt och Winona 4-ever änna.

Men konstiga saker händer även i mitt liv. Kanske inte (spoiler alert) läskiga varelser i väggarna-konstigt men ändå. Hör här:

Jag har börjat dricka kaffet svart! Glömde nog mjölken någon gång, orkade inte gå tillbaka och hämta (mjölk måste ju dessutom värmas innan den möter kaffet, såvida det inte är islatte man är ute efter) och på den vägen är det. Dricker dessutom fler koppar per dag än vad min mage egentligen pallar. Fast just det är inte så konstigt, bara korkat.

Jag har blivit en nattsuddare! Eftersom jag stort sett pausar morgonträningen och därmed inte behöver prestera på det viset typ mitt i natten så känner jag inte direkt gå-och-lägg-dig-pressen på samma vis. Denna punkt är nära förknippad med antalet kaffekoppar från föregående punkt.

Jag har lagt flera jobbluncher på att diskutera hur man ska få liv i utblommade orkidéer! That’s right – jag har orkidéer som blommat ut och jag har inte slängt dem än! De kan tydligen blomma igen**! Who knew?!

*Auto correct ville ändra till Stranger Thongs. DEN serien skulle jag vilja se!!

**Den ena plantan fick knoppar. Liten åt upp dem. Back to square one.

En reaktion på ”Mina Stranger Things

  1. När det gäller kaffe så har vi fått en ny maskin på jobbet och helt plötsligt kan jag få gott kaffe i form av espresso. Som går att få dubbel. Fast det blir ju så lite i koppen så jag tar en dubbel dubbel. Två gånger om dagen. Plus morgonkaffet hemma. Ehrm.

    När det gäller orkidéer så kan man skrämma dem till blomning. Ställ mörkt och svalt i 10 dagar och ta sedan fram den igen och den börjar knoppa. Mitt bästa tips som fd florist (folk vill dock oftast veta varför deras palmer dör…)

    Lång, oefterfrågad rant. Sorry 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.