Svettig torsdsg

Svettades mig igenom min dag med start på gymmet strax efter 05. Bänkpress var basövningen för dagen och den följdes av en helkroppscirkel. Lite för lite tid mellan träning och dusch gjorde att jag eftersvettades hela vägen till förskolan. Och när alla barn var incheckade på respektive ställe (tre barn, tre olika skolor/förskolor) så insåg jag att jag kunde hinna med ett tidigare tåg. Om jag skyndade mig!

Så jag sprang och svettades sen hela vägen till mitt kontor. Där hade jag tre timmar på mig att hinna massor så jag jobbade fem kvart i timmen och begav mig sedan med andan i halsen till ett lunchmöte med Sveriges Kommunikatörer. Eftersom jag var lite sen gick jag så snabbt jag kunde och ja, ni fattar temat. Svettig lunch. Alla såg så proffsiga och svala ut. Jag röd och blöt. 

Vidare mot vår reklambyrå där jag såg fram emot en effektiv men ändå stillasittande eftermiddag i kreativ miljö. Och så får jag börja dagen med att testa VR-glasögonen och ”åka in i” ett dårhus som hämtat från en skräckfilm. Det var på riktigt jag som blev körd i en rullstol och när jag såg mig om såg jag in i urläskiga sjukhusrum och skrämmande människor dök plötsligt upp bredvid mig och någon puttade ner mig i en trappa och…mina skrik stannade inte i VR-världen tydligen. Jag är verkligen respekterad som beställare på det där stället nu och funderar på om jag kanske måste byta byrå för att rädda mitt anseende. HELT genomsvettig och med maxpuls försökte jag sedan rodda ihop en mässa (där besökarna så klart ska utsättas för samma hemska VR-upplevelse!) tillsammans med mina plågoandar. Pust. 

Och sen var jag sen till tåget och sen hade jag sjutton minuter på mig att ta den tjugo minuter långa promenaden hem och sen sjönk jag ihop på hallmattan och lät Liten klättra runt på mig i en timme innan jag till slut fick i mig mat, förberedde kommande dag och kom i säng med min bok. 

Och sen fick jag hoppa ur sängen och ta hand om en liten kissolycka och imorse var det rätt skönt att duscha av allt intorkat svett. 

Idag ska jag sitta still. Väldigt många timmar på ett tåg, helt sval och torr hoppas jag! Fast det är lite tajt mellan bytena…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.