VOBB och AMRAP och OMG!

Fick hämta hem Liten från förskolan igår. Snorig och ett rinnande öga (misstänkt ögoninflammation). Vi är hemma idag men utöver nysningar och snor så är hon pigg och glad. Inget i ögat, ingen feber. Så en rätt lindrig introduktion till förskolebacillerna ändå. Tack vare två storasystrar som dragit hem det ena och det andra även under föräldraledigheten, antar jag?

Under förmiddagen och Litens lunchlur kunde jag jobba (vobba) på rätt effektivt. Liten var rätt nöjd med att komma och klättra på mig ibland och hamra på laptopen (och inaktivera Iphonen? Fick inte låsa upp den förrän viss tid hade gått..). Sen hämtade vi storbarn och lät vabdagen gå sin gilla gång. 

Så fort Barnafadern kom hem plockade jag fram mina färggladaste leksaker och satsade på kort och effektivt eftersom bad och Netflix lockar. Det blev en liten AMRAP (as many rounds as possible) med målet att få köra hårt i tjugo minuter.

Kettlebell AMRAP 20 minuter

 • 10 swingar (20 kg)
 • 10 Snatch växelvis hö/vä (16 och 12 kg)
 • 10 Hockey-marklyft med KB (20 kg)
 • 10 Thrusters (2×8 kg)
 • 10 Renegade Row växelvis hö/vä (8 kg)

Jag klarade preciiiis 4 rundor. Asjobbigt, faktiskt. Avslutade med några core-övningar, bland annat en dead bug-variant som jag sett på instagram, hos @kelliedaviesfit. Varvade med hederliga plankan och sen var det nog. MER än nog. Någon som sa att hemmaträning inte är tillräckligt utmanande? OMG! Inte jag…

29 minuter träning – hinner fler avsnitt av Gilmore Girls!

Hockey deadlift enligt Kellie Davis. Kolla in hennes insta, matnyttig!

9 reaktioner på ”VOBB och AMRAP och OMG!

 1. Hejja dig! Vilket pass *imponerad* Hemmaträning blir så hårt man gör det, för mig är problemet att jag inte klarar av att pressa mig själv särskilt hårt i hemmiljö, nåt tar emot liksom.

  • Tycker absolut att gymmet ger lite extra umpf, oftast. Men utan hemmaträningen hade jag inte tränat alls så jag är glad för det jag får. Kanske hjälper att det var så jag började? Med hemmaträning alltså, började inte gymma förrän jag redan var en tränande människa.

 2. Bra jobbat och hemmaträning är guld värt! Jag har en Jillian Michaels DVD som jag brukar köra och som jag avslutar med ett par TRX-övningar när VAB slår till, som exempelvis i måndags. Man måste alltid har ett par back-up planer. 😉

  Det var länge sen jag körde med kettlebells och blir genast sugen när jag ser dina moves!

 3. Bra jobbat! Heja heja! Själv är jag urusel på att träna hemma. Jag måste åka iväg till gymmet för att få lugn och ro och koncentrera mig på det jag ska göra.
  Möjligen kan jag köra lite magövningar när jag har nattat Lilleman, vid 20-tiden på kvällen.

  • Jag började träna hemma när jag började träna, dröjde lång tid innan jag började på gym. Så det kanske hjälper? Hemmaträningen känns ändå som min bas liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.