Veckans träning 

Så här summerar jag veckans träning: 

Två pass på gymmet

Ett gäng promenader på lunchen och så, försöker hålla uppe någon slags vardagsmotionsnivå trots kontorsjobb. 

Men annars. ”Bara” två pass vilket dock gör den här veckan perfekt. För jag har verkligen varit trött och huvudvärkig och har känt ”nej” med varje fiber när jag tänkt på träning. Och inte ”nej, jag är lat och vill inte lämna soffan” utan ”nej, jag är för sliten och bör enbart lämna soffan till förmån för sängen”. Det är skillnad. Och jag är hemskt glad att jag märker av den!

What goes up must come down

2 reaktioner på ”Veckans träning 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.