You can work from home (<– erkänn att den handlar om nåt snuskigt egentligen? Inte om att jobba hemifrån?)

Tänkte skriva om det här med att jobba hemifrån någon dag i veckan. Att det är skönt (särskilt nu när vi på grund av renovering sitter i kontorslandskap på jobbet). Att det är effektivt (jobbar så himla bra när jag inte blir ”störd” även om det där med att bli ”störd” är en väldigt viktig och rolig del av mitt arbete). Att jag får mer tid med barnen (sparar cirka två timmar på pendlingen och kan promenera med barnen till och från skolan, älskar de stunderna och samtalen). Att jag kan lunchträna (slipper ju försöka piffa en svettig kropp efteråt, kan bara åka hem och äta och fortsätta jobba och duscha när jag svalnat en smula eller fem).

Det hade jag tänkt skriva något om men sen fick jag migrän och fick stoppa i mig tre voltaren och någon konstig islatte-historia jag hade i kylen innan det trubbades av lite, lagom tills jag var tvungen att ta dagens tredje runda till skolan för föräldramöte i tropiskt varma klassrum i två timmar och nu är jag så trött att jag inte orkar gå och lägga mig. Och imorgon ska jag lämna kidsen snortidigt för att hinna till frukostmöte och hämta dem snorsent eftersom Barnafadern är i tjotahejti och Stor har friluftsdag och dessutom tydligen föräldramöte i hennes klass på torsdag, det hade jag missat totalt.

Grötfrukost och favoritkaffet. Några jobbahemmaplus.

 

4 reaktioner på ”You can work from home (<– erkänn att den handlar om nåt snuskigt egentligen? Inte om att jobba hemifrån?)

  1. Jobba hemma är toppen på flera sätt, om man får vara ifred hemma såklart! Tycker också att jag får massor gjort, och för mig som introvert är det dessutom så otroligt välbehövligt att få chans att ladda energi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.