Fredagssnurr och massa grejs på en gång

Hemmajobbsfredagsförmiddag och medan mina kollegor fredagsfikar på kontoret så bloggar jag. Rättvist!

Jag är helt snurrig i skallen efter den här veckan. Känns som att jag nyss gick upp på måndag morgon och att någon sedan ropar ”april, april, det är fredag!!”. Vad händer? Jag som är så strukturerad och kontrollig? Jag har till och med ordnat allt inför Stors avfärd till musikläger i eftermiddag (inklusive avanmäla henne från tennisen imorgon) bara för att upptäcka att det är nästa helg. Lägret alltså. Tennisen är varje helg.

Å andra sidan behöver vi inte åka till tjotahejti för att hämta hem henne imorgon så  nu känns det ju som en bonushelg plötsligt. Oplanerad! Min milslånga to do-lista skvallrar dock om att det inte direkt blir till att ligga på sofflocket. Nu längtar jag till måndag morgon igen…

Förresten, skrev ju om det där potentiellt roliga som jag kanske skulle få vara med på? Fick nu besked om att jag inte gått vidare till sista urvalet. Så de fattade nog vad ni vetat länge – jag är inte så himla härlig ändå. Behöver i alla fall inte oroa mig för att göra bort mig inför hela svenska folket (<– överdrift) men besviken är jag. Förstås. Som tur är så tröstshoppade jag lite redan tidigare i veckan så förhoppningsvis dyker det upp något uppiggande paket redan idag. Och så är det ju fredagsmys = chips.

Men nu är fikarasten slut. Dags att jobba på i några effektiva timmar till för sen vill jag åka till gymmet. Eller låt mig omformulera det: jag SKA åka till gymmet. Har verkligen inte lust men jag får tänka så här: träning – dusch med ny kroppsscrub – prova onlineshoppade kläder – sova i renbäddad säng. Träningen gör allt det andra så himla mycket härligare!

Okej, det var allt svammel jag hinner just nu. Over and out.

2 reaktioner på ”Fredagssnurr och massa grejs på en gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.