Onsdagsjobb

Jag är förkyld och precis så grinig som en vuxen människa förväntas vara vid förkylning. Så för mina kollegors skull jobbar jag hemifrån idag. På grund av renovering har vi gone all öppna landskap på jobbet just nu. Jag trivs inte bäst i öppna landskap, bakom stängd dörr vill jag bo. 

Så. Hemmajobb idag and I love it. Eget kaffe, mysbrallor och sovmorgon. Det sistnämnda för att jag trodde att min väckarklocka (aka Liten) skulle väcka mig samma tid som alla dagar men just idag var det major (en timme) malfunction. Tack vare hemmajobbsdag var det dock ingen katastrof. En halvtimme efter ”kolla hur mycket klockan är!!” var alla barn lämnade på respektive ställe med gympapåsar, fotograferingsfrisyrer och regnkläder. Yup, I’m that efficient. Iofs lämnade jag nämnda barn iförd pyjamas men det är ju min #dagensoutfit så vi skriver av det som ett fashion statement. 

På dagens to do står en massa passande uppgifter för hemmajobb. Sådant som kräver koncentration och inte konstanta avbrott. De timmar jag sparar på pendling lägger jag på att byta allas lakan och spåra upp den använda blöjan som ligger och luktar någonstans. Längtar redan lite tills imorgon då jag får klackar och totalt blöjfri jobbmiljö igen. 

Vad gör ni idag? (Om ni tränar härliga saker så berätta inte, jag saknar mina endorfiner så himla mycket!)

Ungefär så här långt har jag kommit hittills

6 reaktioner på ”Onsdagsjobb

  1. Inga endorfiner här, dvs ingen träning för mig heller. Har fått en förkylning även jag och vilar så gott det går första veckan tillbaka på jobbet eftersom mitt livs första ultralopp går av stapeln på söndag.

  2. Jag har semester och laddar inför uppstart på ny arbetsplats imorgon. Efter två års veckopendlade (först maken och sedan jag) så ska vi bo och jobba i samma land. Med bara 20 min tågresa till jobbet för oss båda! Undrar hur lång tid det tar innan ungarna tröttnar på att se mig varje dag 😉

  3. Usch för förkylningar! Här är en till som har börjat få en snorig näsa och en kliande hals. Fy! Blää! Krya på oss!! Åkte till jobbet ändå i morse, men börjar nu mer och mer känna att det kanske inte var ett så smart beslut.
    Men med 2 snoriga och hostiga familjemedlemmar därhemma så lockar det inte direkt att vara hemma heller.
    Jag gjorde i ordning en sats med riven ingefära och pressad citron i varmvatten, tillsammans med en klick honung, i morse och den superdrycken ska jag fortsätta hälla i mig av när jag kommer hem igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.