Rubba mina cirklar bara, gör det

En vecka. EN VECKA lyckades jag inte ens följa min egen träningsplan för hösten. 

  1. Morgonträning går bort just nu. Jag fixar det inte! Jag har tappat min morgonträningsmojo! Om jag någonsin ska kunna finna den igen måste jag bryta helt. Jag kan inte ligga vaken halva natten och tänka ”snart måste jag gå upp och träna, nu måste jag somna så att jag orkar träna”. Jag har tillräckligt med andra saker att ligga vaken och oroa mig för!
  2. Gymmet. I lavv jo men det funkar inte alltid. Jag måste få ha ett öppet förhållande! Se det inte som otrohet, det är mer…polyamoröst. Jag kan älska BÅDE dig och hemmaträningen. Okej?
  3. Livet. Well played, Livet. Well played. Jag trodde att jag återtagit kontrollen över dig men det får jag ge dig – du är inte den som ger dig i första taget. Inskolningsbaciller, heltidschock och spontantripp till Stockholm (Beatatjata, vem är du och vad har du gjort av Arkimedes?).

Här kommer den enkla lösningen.

Jag tränar det jag kan, när jag kan. Grunden i tung styrka på gymmet à la Wendler-tänket. Hemmaträning som en god tvåa. Inte stressa så mycket över vilka dagar det blir av, hur många pass per vecka det blir eller vilken övning som bäst assisterar till vilket baslyft. Gör det bara.

Bra slogan btw. Gör det bara. Låter bekant på något vis.

Det stod Just Do It på den här påsen

5 reaktioner på ”Rubba mina cirklar bara, gör det

    • Vad bra att du kommenterade igen! Läser alltid kommentarer i appen och där ser jag inte skräpkorgen. Du hade hamnat där! Men nu är du godkänd :-). Hoppas att ni kryar på er snabbt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.